Betisoare parfumate Hem Apricot Hem Bete parfumate Hem India
  • Betisoare parfumate Hem Apricot Hem Bete parfumate Hem India

Apricot Hem betisoare parfumate Hem cod 115 set6buc

Betisoare parfumate Hem Apricot cod bph115 | CAISA. Pretul afisat se refera la un set de 6 tuburi cu 20 betisoare. Gama FRUITY. Fructat proaspat. Note de caisa.
14,10 lei

(2,35 lei 20bete)

Cantitate

O aroma subtila de caise, foarte apreciata si utilizata mai ales in sezonul cald. Caisa este fructul verii, originara din Manchuria, descrisa ca avand o aroma proaspata cu note fructate.

Betisoarele parfumate HEM sunt realizate manual pentru a răspândi un parfum fascinant care persistă mai mult. Sunt produse in India dintr-o pasta obtinuta dintr-un amestec de ingrediente si ierburi aromatice care mai apoi este rulata pe un betisor din lemn.

Aceste bețe parfumate prezintă esența în forma sa cea mai pură. Parfumul lor schimba atmosfera acasă sau la serviciu ori de câte ori le aprindeti, benefice pentru meditație și o stare de liniște. Parfumul lor creează starea perfectă. Aroma liniștitoare făcută din amestecuri naturale de ingrediente în proporții precise eliberează mirosuri care creează un efect pozitiv calmant și face să te simți relaxat. Acționează, de asemenea, ca dezinfectanți organici care alungă insectele. Aceste bețe parfumate sunt lucrate manual si sunt destinate utilizării de zi cu zi. Elimina mirosurile neplăcute și purifica aerul din jur.

ATENTIE A NU SE FOLOSI DE PERSOANELE CU PROBLEME RESPIRATORII !

ATENTIE A NU SE FOLOSI DE PERSOANELE CU ALERGII ! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR !

A SE FOLOSI CU SUPORT ! A SE FOLOSI DOAR IN SPATII BINE AERISITE !

Hem
bph115

Fisa tehnica

Produs HEM
Betisoare parfumate HEM
Gama
FRUITY
Denumire parfum
Apricot cod bph115 | CAISA
Mod de prezentare
set de 6 tuburi cu 20 betisoare
Greutate
0.324kg
Adancime
6cm
Inaltime
25.6cm
Latime
9.5cm

4 alte produse din aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

arrow_upward