• Numai online
  • -20%
Betisoare parfumate Hem Cannabis Hem | Ventani importator Hem India
  • Betisoare parfumate Hem Cannabis Hem | Ventani importator Hem India
  • Betisoare parfumate Hem Cannabis Hem | Ventani importator Hem India

Betisoare parfumate Hem Cannabis | 131 set6buc

Betisoare parfumate Hem Cannabis cod bph131 | CANEPA . Pretul afisat se refera la un set de 6 tuburi cu 20 betisoare. Gama HERBAL. Verzi. Note de canabis.
Pret anterior 13,98 lei
11,18 lei Economisiti 20%

(1,86 lei Tub cu 20 bete)

Cantitate

Aroma de Canabis are, dupa cum era de asteptat parfumul usor dar patrunzator de canepa. Contrar a ceea ce crede majoritatea oamenilor, aroma de canabis nu este ca cea a magazinelor de cafea si nici nu are un parfum care da dependenta. Sentimentul pe care il ofera este a unei minti neingradite, transformand vibratiile negative in perspective pozitive, deschizand inima si oferind satisfactie. Din acest motiv, pentru a aceasta aroma restabileste puritatea atat in suflet cat si in casa, este folosita pentru purificare.

Betisoarele parfumate HEM sunt realizate manual pentru a răspândi un parfum fascinant care persistă mai mult. Sunt produse in India dintr-o pasta obtinuta dintr-un amestec de ingrediente si ierburi aromatice care mai apoi este rulata pe un betisor din lemn.

Aceste bețe parfumate prezintă esența în forma sa cea mai pură. Parfumul lor schimba atmosfera acasă sau la serviciu ori de câte ori le aprindeti, benefice pentru meditație și o stare de liniște. Parfumul lor creează starea perfectă. Aroma liniștitoare făcută din amestecuri naturale de ingrediente în proporții precise eliberează mirosuri care creează un efect pozitiv calmant și face să te simți relaxat. Acționează, de asemenea, ca dezinfectanți organici care alungă insectele. Aceste bețe parfumate sunt lucrate manual si sunt destinate utilizării de zi cu zi. Elimina mirosurile neplăcute și purifica aerul din jur.

ATENTIE A NU SE FOLOSI DE PERSOANELE CU PROBLEME RESPIRATORII !

ATENTIE A NU SE FOLOSI DE PERSOANELE CU ALERGII ! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR !

A SE FOLOSI CU SUPORT ! A SE FOLOSI DOAR IN SPATII BINE AERISITE !

bph131

Fisa tehnica

Fotografii
1
Produs HEM
Betisoare parfumate HEM
Denumire parfum
Cannabis cod bph131 | CANEPA
Greutate
0.324kg
Adancime
6cm
Inaltime
25.6cm
Latime
9.5cm
Mod de prezentare
set de 6 tuburi cu 20 betisoare
Gama
HERBAL

4 alte produse din aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

arrow_upward