• Numai online
  • -20%
Betisoare parfumate Hem Feng Shui 5 In 1 Hem | Ventani importator Hem India
  • Betisoare parfumate Hem Feng Shui 5 In 1 Hem | Ventani importator Hem India
  • Betisoare parfumate Hem Feng Shui 5 In 1 Hem | Ventani importator Hem India

Betisoare parfumate Hem Feng Shui 5 In 1 | 169 set6buc

Betisoare parfumate Hem Feng Shui 5 In 1 cod bph169 | FENG SHUI 5 IN 1. Pretul afisat se refera la un set de 6 tuburi cu 20 betisoare. Gama TANTRA. Lemnos . Note lemnoase si florale.
Pret anterior 13,98 lei
11,18 lei Economisiti 20%

(1,86 lei Tub cu 20 bete)

Cantitate

O aroma extrem de proaspata si purificatoare care are la baza note florale si lemnoase, este si cea mai vanduta aroma din afara Indiei in orasul Feng Shui-ului, Hong Kong. Feng Shui este un mod de viata chinezesc, care se preocupa de atingerea armoniei intre ying si yang-ul vietii. Aceasta arta vindecatoare consta in cinci elemente: pamant, lemn, foc, metal si apa. Acesta elemente se contopesc in aceasta aroma desavarsita care va purifica orice locuinta.

Betisoarele parfumate HEM sunt realizate manual pentru a răspândi un parfum fascinant care persistă mai mult. Sunt produse in India dintr-o pasta obtinuta dintr-un amestec de ingrediente si ierburi aromatice care mai apoi este rulata pe un betisor din lemn.

Aceste bețe parfumate prezintă esența în forma sa cea mai pură. Parfumul lor schimba atmosfera acasă sau la serviciu ori de câte ori le aprindeti, benefice pentru meditație și o stare de liniște. Parfumul lor creează starea perfectă. Aroma liniștitoare făcută din amestecuri naturale de ingrediente în proporții precise eliberează mirosuri care creează un efect pozitiv calmant și face să te simți relaxat. Acționează, de asemenea, ca dezinfectanți organici care alungă insectele. Aceste bețe parfumate sunt lucrate manual si sunt destinate utilizării de zi cu zi. Elimina mirosurile neplăcute și purifica aerul din jur.

ATENTIE A NU SE FOLOSI DE PERSOANELE CU PROBLEME RESPIRATORII !

ATENTIE A NU SE FOLOSI DE PERSOANELE CU ALERGII ! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR !

A SE FOLOSI CU SUPORT ! A SE FOLOSI DOAR IN SPATII BINE AERISITE !

bph169

Fisa tehnica

Fotografii
1
Produs HEM
Betisoare parfumate HEM
Denumire parfum
Feng Shui 5 In 1 cod bph169 | FENG SHUI 5 IN 1
Greutate
0.324kg
Adancime
6cm
Inaltime
25.6cm
Latime
9.5cm
Mod de prezentare
set de 6 tuburi cu 20 betisoare
Gama
TANTRA

4 alte produse din aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

arrow_upward