• Numai online
  • -20%
Betisoare parfumate Hem Rose Apple Hem | Ventani importator Hem India
  • Betisoare parfumate Hem Rose Apple Hem | Ventani importator Hem India

Betisoare parfumate Hem Rose Apple | 271 set6buc

Betisoare parfumate Hem Rose Apple cod bph271 | MAR SI TRANDAFIR. Pretul afisat se refera la un set de 6 tuburi cu 20 betisoare. Gama DUO. Floral. Note de trandafir .
Pret anterior 13,98 lei
11,18 lei Economisiti 20%

(1,86 lei Tub cu 20 bete)

Cantitate

O aroma naturala si intima, proaspata precum merele si fina precum petalele trandafirului, care mascheaza rapid mirosurile neplacute. In plus, combinatia ofera o senzatie primitoare, ca un detaliu final dupa o curatenie generala.

Betisoarele parfumate HEM sunt realizate manual pentru a răspândi un parfum fascinant care persistă mai mult. Sunt produse in India dintr-o pasta obtinuta dintr-un amestec de ingrediente si ierburi aromatice care mai apoi este rulata pe un betisor din lemn.

Aceste bețe parfumate prezintă esența în forma sa cea mai pură. Parfumul lor schimba atmosfera acasă sau la serviciu ori de câte ori le aprindeti, benefice pentru meditație și o stare de liniște. Parfumul lor creează starea perfectă. Aroma liniștitoare făcută din amestecuri naturale de ingrediente în proporții precise eliberează mirosuri care creează un efect pozitiv calmant și face să te simți relaxat. Acționează, de asemenea, ca dezinfectanți organici care alungă insectele. Aceste bețe parfumate sunt lucrate manual si sunt destinate utilizării de zi cu zi. Elimina mirosurile neplăcute și purifica aerul din jur.

ATENTIE A NU SE FOLOSI DE PERSOANELE CU PROBLEME RESPIRATORII !

ATENTIE A NU SE FOLOSI DE PERSOANELE CU ALERGII ! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR !

A SE FOLOSI CU SUPORT ! A SE FOLOSI DOAR IN SPATII BINE AERISITE !

bph271

Fisa tehnica

Fotografii
1
Produs HEM
Betisoare parfumate HEM
Denumire parfum
Rose Apple cod bph271 | MAR SI TRANDAFIR
Greutate
0.324kg
Adancime
6cm
Inaltime
25.6cm
Latime
9.5cm
Mod de prezentare
set de 6 tuburi cu 20 betisoare
Gama
DUO

4 alte produse din aceeași categorie:

arrow_upward