• Numai online
  • -20%
  • Nou
Conuri parfumate Hem Sandalwood Backflow Cone Hem cutie 40 conuri| Ventani importator Hem India
  • Conuri parfumate Hem Sandalwood Backflow Cone Hem cutie 40 conuri| Ventani importator Hem India

Conuri parfumate Hem Sandalwood Backflow Cone | 350 set1buc

Conuri parfumate Hem Sandalwood Backflow Cone cod bfc350 | LEMN DE SANTAL. Pretul afisat se refera la o cutie cu 40 de conuri. Gama BACKFLOW CONE. . .
Pret anterior 10,00 lei
8,00 lei Economisiti 20%
Cantitate

Conurile parfumate Hem sunt naturale, produse din plante și nu sunt testate pe animale. Un mod perfect de a vă transforma casa, biroul, spa-ul, meditația sau sala de yoga in orice împrejurimi într-un sanctuar parfumat.

Backflow – in timpul arderii fumul este eliberat prin partea inferioara a conului creand efectul de cascada. Spre deosebire de conurile "normale", fumul conurilor backflow NU se ridica in aer, astfel se produce un fenomen foarte similar cu cel al ghetii uscate, fumul gasindu-si incet, drumul spre cel mai apropiat punct de pamant. Cand conul backflow este plasat in interiorul arzatoarelor speciale pentru conuri backflow efectul este uimitor. Acesta creeaza un efect straniu si frumos de cascadă. Consultați pachetul pentru alte detalii. Folositi conurile parfumate backflow doar impreuna cu arzatoarele speciale!

ATENŢIE la mâini, suportul se incinge de la conul incandescent! ATENŢIE: Asiguraţi-vă că suportul este aşezat şi rămâne pe o suprafaţă rezistentă la căldură în timpul utilizării! A se păstra departe de materiale inflamabile! PĂSTRAŢI CUTIA CU CONURI INTR-UN LOC RĂCOROS ŞI USCAT. MENŢINEŢI CONUL PROTEJAT DE UMIDITATE. ATENŢIE! NU LASATI PRODUSUL LA INDEMANA COPIILOR! ATENŢIE! A NU SE MANCA!!! ATENTIE A NU SE FOLOSI DE PERSOANELE CU PROBLEME RESPIRATORII ! ATENTIE A NU SE FOLOSI DE PERSOANELE CU ALERGII ! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR ! A SE FOLOSI CU SUPORT ! A SE FOLOSI DOAR IN SPATII BINE AERISITE !

bfc350

Fisa tehnica

Fotografii
1
Produs HEM
Conuri parfumate Hem
Denumire parfum
Sandalwood Backflow Cone cod bfc350 | LEMN DE SANTAL
Greutate
0.0xykg
Adancime
x.ycm
Inaltime
x.ycm
Latime
x.ycm
Mod de prezentare
cutie cu 40 de conuri
Gama
BACKFLOW CONE

3 alte produse din aceeași categorie:

arrow_upward