Expedieri și returnări

Expedierea pachetului/lor dumneavoastră

Comenzile se fac pe site, pe adresa de email contact@ventani.ro sau telefonic la 0722707011. Comenzile primite și confirmate până la ora 13 se expediază în aceeași zi. Comenzile primite după această oră se livrează (în funcție de numărul de comenzi din ziua respectivă) în aceeași zi sau a doua zi lucrătoare.

Costuri cu transportul

TRANSPORT GRATUIT  pentru orice comandă a cărei valoare depășește 499 LEI TVA inclus și cu o greutate a coletelor mai mică de 20 de kg  doar în localitățile unde Fan Courier nu percepe taxe de transport pentru kilometrii suplimentari și pentru localitățile din aria de acoperire a Bookurier și a partenerilor săi în limita DOAR a unui colet cu o greutate de maxim 20 de kg .

Dacă valoarea comenzii este mai mică de 499 LEI TVA inclus sau greutatea coletelor este mai mare de 20 de kg  plata transportului va fi efectuată de către destinatar, valoarea transportului fiind facturată separat în același timp cu produsele comandate.

Metode

Odata ce v-ati hotarat sa comandati la noi, aveti la dispozitie modalitatile de livrare specifice nevoilor dumneavoastra:

La Sediul nostru str. Calea Bucurestilor nr. 182 cod postal 075100 Otopeni, judetul Ilfov, Romania - livram dupa confirmarea pregatirii comenzii pentru persoane juridice intre orele 9:30 - 18:00 de luni pana vineri.

Prin firme de curierat rapid - de luni pana vineri. La cerere expresa putem livra sambata intre orele 9:00 - 14:00 dar cu costuri suplimentare doar pentru Fan Courier.

Livrare prin curier:

Livrarea se face in ziua urmatoare, dupa ce toate produsele comandate au intrat in stocul nostru si s-au rezervat in comanda dumneavoastra.

Transportul este asigurat in tara si in Bucuresti  de catre Fan Courier ori Bookurier.

Programul de livrari Fan Courier este intre orele 09:00 – 17:00 de luni pana vineri. Urmarire AWB: http://www.fancourier.ro/tools/awb-tracking/ iar lista cu sediile lor o gasiti la https://www.fancourier.ro/locatii-fan/ .

Programul de livrari Bookurier este intre orele 09:00 – 16:00 de luni pana vineri. Urmarire AWB: https://bookurier.ro/colete/AWB/track0.php iar lista cu sediile lor o gasiti la https://new.bookurier.ro/acoperire/ .

Coletul se va aloca la cererea dvs. catre una din cele doua firme de curierat.
Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii, pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentar fata de cel original.
Noi facem tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului (campanie Black Friday, sarbatori legale, zile declarate libere prin lege, conditii meteo nefavorabile) aceste termene pot fi decalate dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.

arrow_upward